Lego Masters

LEGO Masters 2020

In februari – maart nam ik deel aan de opnames van het tv-programma ‘LEGO Masters’ samen met mijn bouwpartner Björn Ramant. Een unieke ervaring waarbij mijn bouwkennis op de proef werd gesteld en we uiteindelijk op de derde plaats eindigden in de finale.

2021 seizoen twee: Tijdelijks de lanceren van het tweede seizoen werkte ik samen met Dreamland om enkele tips en tricks video’s te maken voor de wekelijkse thuisopdrachten. Het doel hiervan was om de mensen thuis te inspireren en zelf te laten bouwen, dankzij onze hulp kregen zij wat inspiratie en hulp met enkele leuke bouwtechnieken. Een leuke samenwerking waarbij heel wat leuke bouwwerken van fans online kwamen te staan. 

2022 seizoen drie: Voor het derde seizoen van het tv-programma mocht ik opnieuw in samenwerking met Dreamland enkele tips en tricks uitwerken om de mensen thuis te inspireren. Maar nog unieker was het meehelpen met de productie aan de show in Nederland zelf! Mee helpen opdrachten uitwerken, testen en diorama’s opbouwen voor de kandidaten, een prachtige werkervaring!

Winkelwagen